Šarićeva utakmica sezone u pobjedi protiv Bogdanovića (VIDEO)

Dosta se kritizirala forma Darija Šarića u početku sezone pa se čak i tvrdilo kako su njegove slabije igre razlog lošijeg nastupa Sixersa u gostima, međutim protiv Pacersa u Indianapolisu Philadelphia je upisala prvu gostujuću pobjedu, a upravo Šarić odigrao je sjajnu utakmicu.

Hrvatski reprezentativac u slavlju 100:94 odradio je vrlo dobro svoj dio posla, zaradio je tako i kvalitetnu minutažu te je za 36 minuta ubacio 18 poena (2/7 za dva, 4/6 za tri, 2/2 slobodna) uz sedam skokova i dvije asistencije. Šarić je bio jedan od trojice Sixersa koji su predvodili momčad do pobjede.

Druga dvojica bili su Joel Embiid i Ben Simmons iako je Embiid nezadovoljan svojim nastupom. “Bio sam loš, cijela moja igra nije bila dobra, ali suigrači su me izvukli i to je lijepo za vidjeti”, rekao je Embiid nakon što je ubacio 20 poena i uhvatio deset skokova. Simmons je ubilježio 16 poena, deset skokova i osam

asistencija. Kod Pacersa daleko ispred ostalih bio je Victor Oladipo s 36 poena, šest skokova i sedam asistencija, a Domantas Sabonis dodao je 16 poena i 11 skokova. Bojan Bogdanović je bio jedini preostali dvoznamenkasti te je za 37 minuta ubacio 13 poena (1/5 za dva, 3/6 za tri, 2/2 slobodna) čemu je dodao pet skokova.

sportnet.rtl.hr/

PODIJELI