Pred sutrašnju utakmicu sa Splitom trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić i igrač Sven Smajlagić da ekipa diže formu iz susreta u susret.

“Dočekujemo Split koji je ušao dobro u sezonu, jedna momčad koja je utrenirana dobro. Igrali smo sa njima na turniru prije sezone i pobijedili, međutim od tada je prošlo dosta vremena i stvari su se promijenile, oni su pobijedili sve na početku aba lige a mi nismo. U zadnje vrijme su uspostavili ritam dobar što govori sinoćnja pobjeda protiv Cibone. Očekuje nas jedna vrlo zahtjevna utakmica u kojoj moramo svi dati sve od sebe da pobijedimo. Nama će sutra trebati podrška publike koju bi pozvao u što većem broju da nam dođe i da nam da dodatni impuls koji će nam trebati sutra,” izjavio je Vlašić.

“Kao momčad dižemo se iz utakmice u utakmicu, imali smo peh na početku sezone gdje smo imali nekoliko povreda i nismo se uigrali kao ekipa. Kostur ekipe je ostao isti ali došlo je par igrača koje je trebalo uklopiti u taj sustav i mislim da sada stvari dolaze na svoje. Način na koji sada igramo može samo ići prema gore, istakao je Smajlagić

Utakmica u Mostaru igra se sutra s početkom u 20 sati.

R.BH.

PODIJELI