S ponosom objavljujemo da se renomirana i jedna od vodećih kompanija za klađenje i igre na sreću u regiji pridružila obitelji ABA lige od sezone 2021/22.

Pridruživši se regionalnom natjecanju kao sponzor, Admiral Bet postaje i generalni sponzor lige, koja će od sada biti nazvana Admiral Bet ABA League, i naslovni sponzor popularne simulacije košarke u stvarnom vremenu, od sada poznate kao Admiral Bet ABA Basketball Fantasy.

Admiral Bet dio je Novomatic grupe – lidera u gaming tehnologiji i jednog od najvećih svjetskih organizatora i proizvođača visokotehnološke elektroničke opreme za igre na sreću, koja zapošljava više od 21.000 ljudi u preko 45 zemalja svijeta, s više od 40 godina iskustvo i tradicija.

Novomatic baštini desetljećima izgrađenu tradiciju diljem Europe i zemalja regije, a Admiral Bet dobio je zahtjevan zadatak nametnuti se tržištu i opravdati povjerenje moćnog branda čiji je dio već nekoliko godina.

Nakon snažnog ulaska na tržište i ponude robne marke, Admiral Bet postao je najbrže rastuća kompanija u regiji, prepoznatljiva po jedinstvenoj ponudi, najboljim kvotama i širokoj paleti zabave na internetu i u klubovima na cijelom Balkanu.

Admiral Bet ima široku mrežu igrališta u zemljama regije, standardizirane i estetski visoko stvorene uvjete za praćenje sportskih događaja. Klubovi nude širok izbor najsuvremenijih automata za igre na sreću, posljednju riječ u uvijek naprednoj tehnologiji.

Bilo da se radi o jedinstvenosti ponude na polju klađenja ili slijeđenju trendova u unutrašnjosti klubova, Admiral Bet nastavlja postavljati standarde u industriji zabave, proširujući svoje aktivnosti na različita područja.

Direktor Admiral Bet ABA lige Dubravko Kmetović bio je oduševljen što je ugovor s novim generalnim sponzorom službeno potpisan: „Sretan sam i ponosan što se tako poznata tvrtka kao što je Admiral Bet pridružila obitelji ABA lige. Uvjeren sam da ćemo zajedno uvelike doprinijeti razvoju košarkaške igre u našoj regiji. ”

Što se tiče ambicija tvrtke, predsjednik Uprave Admiral Beta Marko Ribarić bio je jasan:

“Ovim potezom poslali smo jasnu poruku da nakon što smo se pozicionirali na regionalnom tržištu sponzorirajući najkvalitetnije natjecanje u bivšoj Jugoslaviji, dostižemo novu razinu poslovanja.”

Objasnio je o čemu se radi.

“Budući da smo moćni Novomatic brand, nastojimo biti prisutni upravo tamo gdje je najveća pozornost sportske javnosti, a Admiral Bet je u ovom trenutku fokus na preuzimanju vodeće pozicije na tržištu. Mi smo jedno od najbrže rastućih poduzeća u regiji i kao takvi smo prepoznali košarku kao sport u koji se najviše ulaže u regiji, pa ima smisla da Admiral Bet bude sponzor natjecanja. ”

Ovo je tek početak.

“Imamo mnogo akcijskih planova kojima ćemo razvijati svoju prisutnost na tržištu, ali i predstaviti našu tvrtku – njezine mogućnosti i jedinstvenu ponudu u regiji najširem krugu ljudi.”

“Nadam se da će ljubitelji košarke biti zadovoljni. Kao svjetski poznata tvrtka, Admiral Bet uvijek jamči tradiciju i kvalitetu – što se tiče klađenja ili igara, on je praktički zaštitni znak u svijetu. Liga nikada nije bila jača, a ovo natjecanje jedno je od najistaknutijih u Europi. U ime Admiral Bet -a i u svoje ime budući da sam se od početka zalagao za ovaj projekt, svim sudionicima želim sreću, obožavateljima želim puno zabave, a mi ćemo svojom jedinstvenom ponudom i stvarima učiniti stvari još boljima i zanimljivijima promocija.”

ABA

Leave a Reply