Na zasjedanju Skupštine ABA lige jtd, održanom u Beogradu 16. srpnja 2021. godine, odlučeno je da sezona ABA lige 2021/22 započinje 25. rujna 2021. godine.

Skupština ABA lige jtd potvrdila je kalendar kalendara 1. lige ABA lige, nakon čega su određeni brojevi i parovi natjecanja.

Cjelokupan raspored ABA lige možete pogledati OVDJE .

Analizirajući sezonu 2021/22., Skupština ABA lige usvojila je preliminarno izvješće direktora Dubravka Kmetovića i izvješće sportskog direktora Milije Vojinovića , u kojem se naglašava da je prethodna sezona, opterećena pandemijom Covid-19, bilo izuzetno teško, ali da su učinjeni značajni pomaci u svim područjima rada i funkcioniranja tvrtke. U skladu s tim, ABA liga dodatno je ojačala svoju poziciju pokretača razvoja košarke u regiji i izgradila čvrste temelje za stvaranje većih financijskih prihoda.

Istodobno, Skupština ABA lige usvojila je izvješće povjerenika ABA lige za delegiranje sudaca Srđana Dožaija i predsjednika Sudačke komisije Saše Maričića . Istodobno je izjavio da su u sezoni 2020/21 učinjeni veliki koraci naprijed u radu Referres Organizaton-a, koji su mu osigurali punu podršku za budući rad i napredak.

TIA

Leave a Reply