Bh. predstavnik u BCL Igokea igra večeras protiv ekipe Galatasaraya igra se u srijedu u 18 časova i 30 minuta. Drana Bajić je tim povodom istakao:

Očekuje nas još jedan meč u FIBA Ligi šampiona gdje nam u goste dolazi jedno veliko ime kao što je Galatasaraj. Velika čast za naš klub da ugostimo jednu takvu ekipu. Galatasaraj je u sezonu ušao sigurno sa velikim ambicijama gledajući gledajući roster koji imaju na raspolaganju. Tim je sastavljen od jako kvalitetnih igrača na svim pozicijama. Sa pravom na svaki meč ulaze da daju po 100 poena, jer imaju kvalitet za tako nešto. Uz tu su i defanzivno jako agresivni i u dobrom su kontaktu”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

“Mi smo imali težak i iscrpljujući meč za vikend i sigurno smo dosta potrošeni. Pokušali smo se što bolje odmoriti i spremiti. Bez obzira sto je Galata favorit u ovim meču, pokušaćemo skupo da prodamo kožu, biće sigurno teško, ali moramo da vjerujemo u sebe. Pozvao bih publiku da dođe i da nas podrži u još jednom evropskom okršaju”, izjavio je Bajić.

.

Leave a Reply