Igokea je u svojoj dvorani u Laktašima savladala FMP. Nakon utakmice akteri su dali sljedeće izjave…

Dragan Bajić, trener Igokee:

“Čestitke na pobjedi mojim igračima. Za nas veoma bitna pobjeda, nije sve bilo idealno. Odlaskom Rajta morali smo mnoge stvari korigovati, da se prilagodjvamo i trebalo je ostale glave posložiti. Imali smo nekoliko dana vremena da se pripremimo za FMP. 65 poena smo primili što je za svaku pohvalu, dobro smo funkcionisali od igre 1:1 pa do svih ostalih segmenata.”

Nikola Gajić, igrač Igokee:

“Čestitam FMP-u na dobroj igri, vratili smo se našoj odbrani. To nam je bio cilj da se vratimo na mali broj poena što smo ispoštovali. Mogli smo mnogo bolje. Svakako da pobjeda znači dosta, dići će nam samopouzdanje, pokazali smo da igramo jedan za drugog i pokazali smo da možemo da igramo protiv svakog u ovoj ligi.”

Vladimir Jovanović, trener FMP-a:

“Čestitam igokei na zasluženoj pobjedi. Mi smo odigrali ispod svakog nivoa kada je riječ o pristupu i energiji. Očekivao sam da će Igoeea da se skupi nakon odlaska Rajta, najavljivali smo tešku utakmicu, i pripremali se ali očigledno nedovoljno dobro.”

Aleksa Uskoković, igrač FMP-a:

“Ključ današnjeg poraza bio je u tome što nismo imali dovoljno energije. Ušli smo sporo, čekali smo greške Igokee, nismo odgovorili agresivnoj igri Igokee. Bili smo u utakmici ali nismo uspjeli da se uključimo u borbu za pobjedu, a sve je to posledica loše igre u prvom poluvremenu. I kada smo stizali nismo uspjeli da se vratimo što je posledica lošeg ulaska u meč.”

Odgovori