Bivši igrač Studenta i naredne sezone u dresu Šibenke.

Valentin Jurković, centar visok 209 cm, produžio je vjernost momčadi s Baldekina i ostaje igrač GKK Šibenke i u sezoni 2020./2021.

Ovaj bivši mladi reprezentativac Hrvatske iz generacije Darija Šarića i Martina Junakovića, stigao je prošle sezone iz njemačkog kluba SG Luerzel. Prije toga nastupao je za Čapljinu, Kvarner, Dubrovnik i Student Mostar, gdje mu je trener bio Dženan Rahimić.

– Valentin Jurković naš je igrač od prošle sezone. Dovodimo ga da s Mikovićem i Solomunom zatvori unutarnju liniju. To je zahvalan igrač, radnik, prošle sezone nije dobio toliku šansu.

Siguran sam da će ove sezone pokazati što zna i da će opravdati očekivanja. S njim smo kompletirali unutarnju liniju – rekao je trener Dženan Rahimić za službenu klupsku stranicu.

Čast mi je biti dio kluba koji je u povijesti hrvatske košarke ostavio neizbrisiv trag, kazao je Jurković i dodao:

– Vođen tim, klub iz godine u godinu teži što boljem rezultatu. O Šibenci ne treba puno govoriti. Svaki pravi ljubitelj i poznavatelj košarke zna povijest ovog kluba. Ono što motivira svakog igrača su navijači, a Šibenka ima nadaleko prepoznatljive i vjerne navijače. Uvjeren sam da nam i u ovoj sezoni njihova podrška neće nedostajati.

Na krilima toga, dat ću, kao i cijela momčad, sve od sebe da što bolji rezultati budu u ovoj sezoni. Veselim se novom izazovu i vremenu koje ću provesti u gradu Šibeniku.

Caportal

Leave a Reply