Jučer je prvi trener KK Borac Marko Šćekić izvršio prozivku igrača za predstojeću sezonu  u Prvoj ligi RS.

Treningu su prisustvovali prošlogodišnji prvotimci Borca te novi igrači koji su se priključili na probnom periodu u pripremnoj fazi prvenstva.

Nema sumnje da će trener Marko Šćekić (sa ostatkom stručnog štaba) kome je ovo inače prva profesionalna trenerska uloga u seniorskoj košarci , pokušati da uz pomoć svog znanja i bogatog igračkog iskustva dati sve od sebe da poboljša kako invidividualni tako i timski kvalitet igrača.

Uprava KK Borac će pokušati da zadrži okosnicu prošlogodišnje ekipe i za ovu tekuću sezonu, nadamo se i da će publika prepoznati kvalitet banjalučke košarke i da će posjeta u Boriku ove sezone biti još veća.

Ono što je jako bitno jeste da će KK Borac pokušati da održi kontinuitet kvalitetnih igara iz prethodnih sezona i da će nadamo se da bude i konkurent za vrh tabele i u predstojećoj 2019/2020 sezoni.

K.L.

KK Borac

Danas je prvi trener KK Borac Marko Šćekić izvršio prozivku igrača za predstojeću sezonu 2019/2020 u 1.ligi Republike Srpske. Treningu su prisustvovali prošlogodišnji prvotimci Borca te novi igrači koji su se priključili na probnom periodu u pripremnoj fazi prvenstva. Nema sumnje da će trener Marko Šćekić (sa ostatkom stručnog štaba) kome je ovo inače prva profesionalna trenerska uloga u seniorskoj košarci , pokušati da uz pomoć svog znanja i bogatog igračkog iskustva dati sve od sebe da poboljša kako invidividualni tako i timski kvalitet igrača. Uprava KK Borac će pokušati da zadrži okosnicu prošlogodišnje ekipe i za ovu tekuću sezonu, nadamo se i da će publika prepoznati kvalitet banjalučke košarke i da će posjeta u Boriku ove sezone biti još veća. Ono što je jako bitno jeste da će KK Borac pokušati da održi kontinuitet kvalitetnih igara iz prethodnih sezona i da će nadamo se da bude i konkurent za vrh tabele i u predstojećoj 2019/2020 sezoni. Pratite rad KK Borac na zvaničnoj fejsbuk i instagram stranici kluba i budite u toku sa dešavanjima u klubu. Sve dok Vrbas Banjalukom teče, Borac živjeće. 🔴🔵🔴🔵🔴🔵

Gepostet von KK Borac Banja Luka am Montag, 12. August 2019

Odgovori