U prostorijama Kluba, jučer je održana press konferencija. Povod je bio, odigravanje utakmice 3. kola “A1 Lige” OKK Čelik – KK “Igman Burch University”.

Prisutnim novinarima obratili su se Goran Bulajić, predsjednik Kluba, Armel Mujaković, šef struke OKK “Čelik”, te prvotimci: Namik Varupa, Anes Podojak i Vildan Hodžić.

Predsjednik Bulajić se na početku osvrnuo na pobjedu u prošlom kolu u Sarajevu protiv KK “Bosne Royal” te čestitao igračima i trenerima na ovoj pobjedi. Pobjeda koja je vratila ekipi poljuljano samopouzdanje, nakon poraza u prvom kolu kod kuće od ekipe KK “IBU Spartans” Živinice.

Šef struke Muajković napominje, da je ekipa odigrala odličnu utakmicu u Sarajevu protiv jedne od boljih ekipa u “A1 Ligi”. Momci su ispoštovali dogovor iz svlačionice, što je rezulatiralo pobjedom. Svi igrači za sutra, su na raspolaganju. Sjajno rade i treniraju.

Prvotimci su se složili da vlada veoma dobra atmosfera u Klubu i među igračima uz dobru igru i sa ispoštovanim dogovorom iz svlačionice uz jako bitan voljni momenat i borbenost na terenu, doći do još jedne pobjede.

Pozivamo sve navijače i simpatizere Kluba, da dođu večeras sa početkom u 18.30h i budu nas šesti igrač.

K.L.

Komentariši