Odluka ABA lige da se meč između Budućnosti i Crvenoj zvezdi, koji nije odigran 30. decembra 2019. godine, pripiše kao pobjeda domaćina od 20:0, može biti preinačana, prenosi ,,Mozzart sport“.

Naime, prema ovom portalu, koji ističe da su informacije nezvanične, u srpskim košarkaškim klubovima žalbeni postupak i dalje je pred Žalbenim vijećem ABA lige i konačna odluka tek treba da se donese.

Sednica Skupštine Jadranske lige na kojoj su 3. januara ove godine izabrani novi generalni i sportski direktor ovog takmičenja, imenovani su uslovno i njihov mandat počet će tek kada se završi doregistracija svih kadrova. Nezvanično, do tada kompletna nadležnost trebalo bi da bude u rukama Predsedništva ABA lige.

Upravo ta informacija, koja je, ističemo, nezvanična, znači da bi Crvena zvezda i dalje mogla da se nada da će odluka biti preinačena i da će se meč sa Budućnosti odigrati.

Podsjećamo, Crvena zvezda nije otputovala u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige zbog nepovoljne situacija u Crnoj Gori, dok im, kako ističu iz kluba, niko nije garantovao bezbjednost u hali ,,Morača“.

Mozzart sport

Odgovori