Damir Vujanović: Ne možemo očekivati rezultate iz prošlih sezona (VIDEO)

Novi-stari trener HKK Široki Damir Vujanović cijelu je svoju trenersku karijeru odan istom klubu. Već je u nekoliko navrata vodio prvu momčad i to obično kada se klub nalazio u teškoj situaciji, kao što je slučaj i sada.
48-godišnji stručnjak iz Sinja u Širokom Brijegu živi i radi preko dva desetljeća tako da ne postoji puno osoba koje bolje od njega poznaju stanje u klubu i momčadi te baš iz tog razloga uprava se obrati njemu kada “zagusti”.

Bez praktički cijele prve petorke iz prošle sezone, u narednoj Vujanovića očekuje težak posao, no on naglašava kako se izazova ne boji. S dosta pomlađenim sastavom i cjelokupnom situacijom mijenjaju se i ambicije kluba.

Trener HKK Široki Damir Vujanović

Momčadi su se priključila dvojica igrača iz Hrvatske, 197 centimetara visoki Mate Mandić (1998.) koji igra na poziciji beka šutera i 194 centimetra visoki mladi hrvatski reprezentativac Mateo Vidović (1999.) koji igra na poziciji organizatora igre.

Očekuje se pojačanje i na visokim pozicijama, no trener Širokobriježana tvrdi kako ne žele žuriti. Momčad igra na dva fronta tako da bi neko iskusnije ime pod obručem donijelo sigurnost u redove kluba s Pecare.

Trener HKK Široki Damir Vujanović

Svoja razmišljanja i očekivanja podijelio je u razgovoru za portal Jabuka.tv koji možete pogledati u videoprilogu.

Dodajmo kako je prozivka igrača planirana u ponedjeljak u 18 sati.

Sezona u regionalnoj ABA 2 ligi trebala bi krenuti početkom listopada, dok datum početka Košarkaškog prvenstva BiH još nije poznat.

Tekst i video: jabuka.tv

 

 

Leave a Reply