Delegacija KK Crvena zvezda mts obišla je u petak uz dozvolu ljekara povrijeđenog košarkaša Ognjena Kuzmića koji se nalazi na odjeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Prilikom kraće posjete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju KK Crvena zvezda mts o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Tom prilikom predsjednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i PR kluba Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedjeljne nesreće i uvjere se u njegovo zdravstveno stanje.

Ljekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Ognjen Kuzmić je u svjesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa ljekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.

KK Crvena zvezda mts i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša našeg kluba.

K.L.

Komentariši