Igokea je eliminisana u baražu FIBA Lige šampiona, dok je Budućnost doživjela težak poraz u Evrokupu i sad će tražiti priliku da se vrati na pobjednički kolosijek.

I na ovoj utakmici ekipu Igokee će voditi Marko Barać koji nema puno vremena za uigravanje.

-Budućnost je ekipa koja zauzima i zaslužuje visoku poziciju na tabeli u oba takmičenja, kako u AdmiralBet ligi tako i u Evrokupu. Usljed kvaliteta i iskustva oni uspijevaju da pronađu način da pobijede na većini utakmica na onima na kojima igraju dobro, a i na onima na kojima kao i svi timovi u toku duge sezone imaju mnogo problema. Ovo je za nas nastavak čudnog rasporeda, nakon prinudnog odmora igramo treću utakmicu u 6 dana. Iskoristićemo ovaj dan koji je za nas ključan u pripremi utakmice, da se što bolje regenerišemo i oporavimo za utakmicu protiv Budućnosti.

Stefan Đorđević, igrač Igokea m:tel već je vodio borbu sa Podgoričanima.

-Čeka na nas izuzetno teška utakmica protiv favorizovanog protivnika, koja dolazi po nama u dosta nezgodnom trenutku, poslije karantina i dva teška poraza. Na nama je da se skupimo i da odigramo što bolje nastavak AdmiralBet ABA lige, počevši od ove utakmice sa Budućnosti i da pokažemo karakter tima.

Meč se igra u nedjelju u 16.30 časova.

SI/D.Dragičević

Leave a Reply