Predsjednik Toronto Raptorsa Masai Ujiri je prvi put javno govorio poslije odluke Kawhija Leonarda da napusti njegovu momčad kao slobodan igrač. Ujiri je zahvalan Leonardu, a poručuje da će franšiza Raptorsa preživjeti ovaj odlazak.

Prije godinu dana Raptorsi su dobili Kawhija Leonarda u trejdu za DeMara DeRozana, a bilo je dosta spekulacija želi li Kawhi igrati za Toronto s obzirom na to da nije dobio trade iz San Antonija koji je tražio. Leonard je međutim bio najbolji za Toronto kada je to bilo najpotrebnije, u doigravanju te su ponajviše zbog njega Raptorsi stigli do prvog NBA naslova.

– On je definitivno bio naš blagoslov. Dao je sve od sebe dok je bio s nama i jako smo mu zahvalni na tome. Razgovarao sam s njim poslije svega i mi smo u ovom poslu odlično prošli. Osvojili smo naslov – rekao je Ujiri u svom prvom obraćanju medijima poslije Leonardova odlaska.

– Nije vrijeme za plakanje. Iskreno, spavam normalno. Nisam razočaran. Radi se o onome što dolazi. Obraćam se navijačima Raptorsa, spavajte mirno, nemojte gubiti niti sekund sna. Bit ćemo u redu – uvjerava predsjednik Raptorsa navijače ovog kluba koji je prvi put postao NBA prvak.

Ujiri je poručio da je odlazak Leonarda posljedica onoga kako NBA funkcionira godinama, a dodaje kako je uvjeren da će Toronto biti dobro mjesto gdje će igrači željeti doći.

Sportklub.hr

Leave a Reply