Luka Dončić obradovao je brojne fanove snimkom sa prošlogodišnjeg ljetnog odmora, na kojem se vidi kako sjajni slovenski NBA košarkaš pleše na gliseru na Jadranu uz pjesmu “Crazy Summer Dance”.

Poznata pjesma koju je izvela grupa “Flamingosi”, izazvala je velike kontroverze u martu 2006. prilikom izbora za predstavnika Srbije i Crne Gore na Eurosongu. Ove su dvije države tada bile u zajednici, a “Flamingosi”, predstavnici Srbije, dobili su najviše glasova televizijskih gledalaca.

No, članovi žirija u Crnoj Gori nisu joj dali nijedan bod pa je pobjedu odnio crnogorski bend “No name”. Publika u beogradskom Sava centru, gdje je održan izbor, reagirala je zvižducima, psovkama i bacanjem flaša na pozornicu.

Epilog spora bio je taj da Srbija i Crna Gora nisu poslale nikoga na Eurosong u grčkoj Atini, a popularna je teza da je ovim incidentom počeo raspad državne zajednice SCG.

Igrač Dalas maveriksa tako je i izvan košarkaških terena ponovo podigao prašinu na društvenim mrežama. Podsjetimo, i košarkaška NBA liga prekinuta je sredinom marta zbog pandemije koronavirusa.

Avaz.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here