U emisiji “Crno-beli svet” gost je bio Duško Vujošević koji pričao je o mnogim stvarima. Upadljivo je bilo pitanje novinara ove emisije o njegovom prelasku iz Partizana u Zvezdu 1991. godine.

On je u ovoj emisiji između ostalog pričao o tome kako se poslije epizode u španskom klubu Oksimesa vratio u Partizan i kako su mu Grobari kasnije oprostili “izdaju” i flert sa Crvenom zvezdom.

“Ono su bila drugačija vremena. Ja sam se te godine poslije Španije vratio u Partizan. Malo je falilo da crno-bijeli ispadnu te godine iz lige. Da ne pominjem ko je vodio tim tada, jer je u pitanju moj prijatelj. Kada sam se vratio, postavljen je cilj da uđemo među četiri, a ušli smo i u finale plej-ofa. Poslije toga imao sam konflikt sa jednim od glavnih igrača, gdje nisam naišao na saradnju kluba da to bude riješeno na najbolji mogući način. Tada su mi rekli da bi bilo moralno da ponudim ostavku.”, rekao je Vujošević i nastavio o njegovom prelasku u tabor vječitog rivala i osvetu Partizanu.

“Ponudio sam ostavku koju su oni prihvatili, a kasnije su opravdali tu smjenu jer su postali prvaci Evrope. Međutim, ja im nisam baš oprostio, nisu ispoštovali dogovor, neke materijalne obaveze koje su imali. Na poziv Zvezde, otišao sam tamo vrlo rado, iz neke želje da se na neki način osvetim. Igrali smo finale plej-ofa, izgubili od Partizana, ali je ta ekipa poslije dva puta bila prvak one krnje Jugoslavije”, otkrio je popularni Dule.

fosmedia.me

PODIJELI

Komentariši