Goran Dragić izjavio je da je bio vrlo emotivan nakon što je s Miami Heatom izborio NBA finale.

Miami Heat izborio je plasman u NBA finalu pobijedivši Boston Celticse u 6. utakmici finala Istočne konferencije. Nakon utakmice, Goran Dragić odgovarao je na pitanja novinara o pobjedi u seriji.

“Ne znate ko će biti najbolji strijelac u našoj momčadi bilo koje večeri. Imamo spisak sjajnih igrača koji se ne boje velikih trenutaka. Veliko mi je zadovoljstvo igrati s takvim igračima. Nevjerojatno je biti u finalu”, rekao je Dragić te dodao:

“Jako sam emotivan. Sretan sam, već dugo čekam ovaj trenutak. Čekao sam ovo zadnjih 11-12 godina i napokon sam dobio priliku. Budući da uvijek vjerujem u moje suigrače, moramo se sjetiti kako smo u posljednjih 5 godina imali sam puno uspona i padova, ali vrlo sam sretan što sam dio takvog tima”.

Na pitanje novinara da usporedi svoje osvojeno Europsko prvenstvo sa slovenskom reprezentacijom i uspjehom u NBA finalu, veteran je rekao:

“Puno je osobnije kad igraš za svoju zemlju. U to vrijeme igrali smo pred našim navijačima, utakmice su se igrale u potpuno ispunjenim dvoranama. Bio je to drugačiji osjećaj. Sezona koju smo ostavili za mene je bilo veliko iskustvo. Ove sam godine imao neke od najvećih trenutaka u karijeri. Želim uživati ​​u ovome i pripremiti se za finale”, rekao je Dragić.

V.V.

Leave a Reply