U protekle vije sedmice UO KK Gradina Madi Tešanj počeo je sa radom i priprema za nadolazeću sezonu u A1 ligi 2021./2022.

Da uprava kluba i ove godine ima visoke ambicije govori i činjenica da je proširen i sastav upravnog odbora. Tako su se radu UO priključila su se dva bivša košarkaša ovog kluba Besim Smailbegović, mr.pharm i Emin Hukić, MA dipl.ing elektrotehnike.

“U narednom periodu UO kluba zajedno sa stručnim štabom će obaviti sve potrebne radnje na formiranju rostera seniorske ekipe, kako sa domaćim igračima, tako i sa potencijalnim pojačanjima. Nakon kompletiranja ekipe, u augustu mjesecu su planirane pripreme, a kada će se i održati KUP takmičenje za mlađe selekcije. U periodu godišnjih odmora i ljetne pauze uprava, članovi i simpatizeri vrijedno rade kako bi se obezbijedili optimalni uvjeti za sve selekcije u svrhu ostvarivanja svih ciljeva. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim dosadašnjim sponzorima i donatorima kluba, kao i simpatizerima i nasim navijačima koji su uvijek uz nas. Javnost cemo svakako obavještavati o našim daljim aktivnostima” saopštili su iz KK Gradina MADI.

N.S.

Leave a Reply