Košarkašice ŽKK Zrinjski nižu uspjeh za uspjehom. Nakon što su se kadetkinje plasirale u finale državnog prvenstva KS BIH isto je večeras pošlo za rukom i juniorkama ŽKK Zrinjski 2010.

Zbog tehničkih razloga ekipa Žkk Mladi Krajišnik je morala otkazati svoj dolazak na 1/2 turnir državnog juniorskog prvenstva KSBiH. Večerašnja utakmica između ŽKK Zrinjski 2010 i ŽKK PLAY OFF je ujedno i finale turnira grupe B.

Plemkinje su u svim elementima igre nadvisile ŽKK Playoff i na kraju uvjerljivo slavile rezultatom 84:61.

Utakmica je počela odmjeravanjem snaga, ali kako je vrijeme odmicalo Plemkinje su uzimale stvar u svoje ruke. Prva četvrtina završila je rezultatom 21:13. Do odmora prednost je rasla, te se na poluvrijeme otišlo rezultatom 46:26. Već tada je bilo jasno da su Plemkinje pobjednice ovoga susreta.

U drugom dijelu Plemkinje su održavale razliku, a gošće nisu imale snage za povratak u utakmicu. Na kraju i više nego zaslužena pobjeda vrijedna ulaska u finale.

ŽKK Zrinjski 2010: Hadžihusejnović 30, Lončar 7, Leko 17, Džidić 3, Lasić 8, Bernadić 2, Mihalj 17, Stanić, Zelenika, Ereš. Trenerica Nikolina Pandža.

HercegovinaIN

Leave a Reply