Košarkaši Mornara u ponedjeljak veče u Baru dočekuju ekipu Crvene zvezde u jednom od tri meča koja je ABA liga označila etiketom ”visokog rizika”.

Tim povodom iz barskog kluba javnosti su se obratili saopštenjem, u kojem daje savjete i smjernice navijačima koji će prisustvovati meču u ”Topolici”

”Odmah da kažemo: Mornar ničim nije doprinio da utakmica dobije takav epitet (utakmica visokog rizika).

Za samo dva sata, od 10 do 12, u četvrtak, 6. februara, planule su sve ulaznice, tako da će dvorana ,,Topolica”, računajući i gledaoce sa godišnjim pretplatnim kartama, biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Žalimo što naša dvorana nije većeg kapaciteta, pošto bi ovoga puta i svih 10.000 karata bilo rasprodato.

Na sastanku sa predstavnicima barskog Centra bezbjednosti i firme koja obezbjeđuje naše utakmice, dogovoreno je da vrata dvorane u ponedjeljak, 10. februara, budu otvorena u 16 časova, dakle, dva časa prije početka utakmice. Molimo navijače da što ranije dođu, da se ne prave gužve, zbog detaljnog pretresa koji je neophodan pred ovakve utakmice.

Naše vjerne navijače podsjećamo i da niko u dvoranu neće moći da uđe bez karte, kao i da se striktno drže svog numerisanog mjesta, koje će biti provjeravano na ulazu u dvoranu, ali i na ulazu u sektor u kojem se nalazi njihovo sjedište. Podsjećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom.U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu.

Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči cjelokupne sportske javnosti u Regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, vjerujemo, po svemu, spektakularne utakmice. Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri i po godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unaprijed vidjeli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvijek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune”, piše u saopštenju Barana.

Utakmica u ”Topolici” počinje u ponedjeljak u 18 časova.

fosmedia.me

Komentariši