Košarkaški klub Živinice krenuo je sa pripremama za novu sezonu. Šef struke Ozren Selesković okupio je igrače u gradskoj dvorani

“Zvanično su krenule pripreme KK Živinice. Prozivka i prvi sastanak sa igračima obavljen i nakon toga i prvi zvanični trening. Treneru Seleskoviću odazvalo se 17 igrača i uskoro se ekipi pridružuje još par igrača koji su bili opravdano odsutni. Ambicije Kluba postoje i o tome ćemo govoriti u narednom periodu. Ozbiljan pristup i rad na prvom zvaničnom treningu pokazuju da ćemo ovu sezonu gledati borbenu i agresivnu ekipu naših mladih igrača potpomognutu sa par iskusnih igrača. O igračkom kadru i pojačanjima obavjestit ćemo javnost kada trener ozvaniči roster, a ono što sigurno možemo reći, na pravom smo putu da napravimo ozbiljnu košarkašku priču”, saopštili su iz KK Živinice.

Novi trener Ozren Selesković ima iza sebe zapaženu karijeru, vodio je nekoliko istaknutih bh. klubova, radio u reprezentativnim selekcijama Bosne i Hercegovine, a posebno je poznat po radu sa mladim igračima.

N.S.

 

Komentariši