Koliko neodstaje košarka u Bosni i Hercegovini pisali smo proteklih dana. Košarkaški treneri, igrači, djelatnici i simpatizeri, svi su izrazili na svoj način koliko im fali igra ispod obruča

“Košarka nam nedostaje, fale odlasci na treninge, priprema za utakmice, a o duelima i da ne govorimo”, u proteklih nekoliko dana za BHbasket izjavljivali su mnogobrojni  treneri, igrači , djelatnici, ali svi u glas su poruku:

“Ostanimo kući, u karantinu, upravo da bi opet sutra nastavili igrati najljepšu igru, našu košarku”, apelirali su na bh. građane.

“Nedostatak košarkaških utakmica izražavaju i mnogobrojni ljubitelji, nedostaje nam subota kada naši timovi igraju u bh. prvenstvu, nedostaje nam svaki dan kada se igra košarkaška utakmica. Posebno sada u ovom periodu kada su završnice”, pisali su nam mnogi simpatizeri košarke.

Također i njihova poruka je identtična kao i navedeni apel građanima od strane trenera i igrača.

Košarko kako nam nedostaješ, samo koš da daš, ali mi se borimo jer volimo. U ovu rimu, može stati i sav nedostatak košarke ali i borba za nju, da se sutra što prije igra ponovo na bh. terenima.

N.S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here