Petar Mijović je donio odluku da se povuče sa mjesta šefa stručnog štaba, smatrajući da je u interesu Kluba to najbolje rješenje u ovom trenutku, sa željom da se tim vrati na pobjednički kolosjek i uloži maksimalalne napore i postigne što više u ovoj takmičarskoj sezoni.
“Budućnost Voli, klub u kojem sam dodatno napredovao u karijeri i usavršavao trenerske vještine, doživljavam na poseban način. Moja odluka je rezultat dubokog promišljanja i želje da interese kluba stavim ispred ličnih. Zahvaljujem predsjedniku Budućnost Volija i Upravi kluba na ukazanom povjerenju. Bila mi je čast predvoditi abaligaškog šampiona.
Zahvaljujem se timu i svim zaposlenima u Klubu na dosadašnjoj saradnji i toplo pozdravljam navijače i simpatizere Budućnost Volija”, izjavio je Petar Mijović.

Košarkaški klub Budućnost Voli zahvaljuje Petru Mijoviću na velikom doprinosu klubu od 2017.godine do danas, kao treneru u mlađim selekcijama, kao pomoćnom treneru i kao glavnom treneru našeg prvog tima. Želimo mu uspješan nastavak karijere, vrata Budućnost Volija će za njega uvijek biti otvorena i u nama će uvijek imati iskrene prijatelje.

KK Budućnost VOLI

Leave a Reply