Još jedan poraz upisali su košarkaši Cibone, ovaj put u Baru u gostima kod Mornara. Mornar je odnio pobjedu 81:73, no nije imao jednostavan posao.

Cibona je dobar dio utakmice odradila dobro, u prvom poluvremenu imala je prednost i zasluženo vodila, ali uspavan ulazak u drugi dio na kraju je bio koban. Uspjela je Cibona smanjiti zaostatak na samo poen u zadnjoj dionici, ali loše je zatvarala skok i dva skoka u napadu domaćina odnijela su pobjedu.

Na poluvremenu je Cibona vodila 44:41, no onda je uslijedio preokret.

Serijom 10:0 Mornar je poveo 51:46, vodio je i 13 razlike dvije minute prije kraja treće dionice da bi Cibona do kraja četvrtine napravila seriju 7:0 i vratila se u igru.

Nastavila je u istom ritmu u zadnjoj četvrtini i osam minuta prije kraja nakon dva plus jedan Roke Badžima smanjila je na 62:61.

Držala se u potpunosti do zadnjih tri minute kada se lomi susret. Kod 69:67 Harris hvata skok u napadu za 71:67, nakon toga Badžim griješi, a Šehović hvata skok u napadu i ubacuje za 73:67 i Cibona se više nije oporavila.

Do kraja susreta Mornar je izdržao i odnio je pobjedu, nije dozvolio Ciboni da još jednom zakomplicira dvoboj.

Lance Harris ubacio je 15 poena, a Jacob Pullen 12 poena uz devet asistencija. Kod gostiju Ivan Novačić ubacio je 23 poena, a Toni Katić deset.

Komentariši