Direktor Cibone Domagoj Čavlović govorio je za službenu stranicu o klubu, a rekao je da bivši igrač Marin Jozić preuzima jednu od najbitnijih funkcija.

 

Kakva je situacija s pojačanjima? Očekuje li se ubrzo neki potpis?

Smatramo da smo napravili odličan posao formirajući kostur ekipe na koji sad moramo pažljivo nadodati igrače za ostale pozicije. Konstantno smo u razgovorima i pregovorima, naravno da nam je želja da to što prije završimo, ali ne želimo sad pod svaku cijenu brzati s odlukama.

 

S obzirom da smo napravili kostur od domaćih, spremni smo ići i na opciju stranog imena ako ocijenimo da bi mogao pomoći u razvoju naših mladih igrača.

Nastavlja li kapetan Rozić sa svojim starim poslom, ili bi ga iduće sezone mogli gledati na poziciji sportskog direktora?

Razgovarali smo prije petnaestak dana i priznao mi je da je vrijeme da okrene novu stranicu i prihvati se nove uloge koja bi bila i prirodan nastavak i formalizacija njegove uloge koju je obnašao negdje u pozadini i posljednje dvije godine dok je bio i igrač. Usmeno smo dogovorili da preuzme mjesto sportskog direktora, predstoji nam samo službeni potpis te priče po njegovom dolasku u Zagreb, zaključio je Čavlović.

sportklub

Odgovori