Kompanija m:tel danas je potpisala sponzorski ugovor sa Košarkaškim klubom Igokea, koji ove sezone predstavlja BiH u FIBA Ligi prvaka.

M:tel i Igokea potpisali su trogodišnji ugovor, prema kojem će Aleksandrovčanima pripasti 600.000 KM na godišnjem nivou, odnosno 1,8 miliona ukupno.

Ugovor su potpisali generalni direktor kompanije m:tel Jelena Trivan i generalni menadžer “igosa” Igor Dodik, piše Mondo.

“Javnosti je poznato da smo mi velika podrška sportu u Republici Srpskoj i BiH, ali i kao grupacija Telekom ukupnom sportu u regionu, ali i prenosima događaja na sportskim kanalima, po čemu smo postali apsolutni lider. Takođe, podržavamo i kulturu i druge oblasti života, ali danas je tema naša podrška onim koji su najuspješniji. Potpisivanje našeg sponzorskog ugovora je dvosmjerna ulica – korisna i za jedne i za druge. Igokea će dobiti potrebnu podršku za postizanje dobrih rezultata, te da bude finansijski stabilna, dok će m:tel dobiti jedno novo lijepo lice, s obzirom da će nas promovisati oni koji su u svojoj oblasti najbolji. Nema sumnje da radimo pametnu stvar i za sport i za m:tel”, istakla je Trivan.

Igor Dodik zahvalio se kompaniji m:tel na svemu što je učinila za klub iz Laktaša, izrazivši nadu da će saradnja trajati i duže od tri godine, na koliko je danas potpisan ugovor.

“Dugujemo zahvalnost kompaniji m:tel, koja je prepoznala sportsku vrijednost KK Igokea, njenoj želji za razvojem, stabilnosti, uspjehom i pobjedama. Saradnja će trajati tri godine, nadam se i duže. Daće nam stabilnost, kako bismo mogli da se fokusiramo na više ciljeve, više ulaganja u mlade talente i razvoj kluba”, rekao je Dodik.

Generalni menadžer Igokee otkrio je i detalje ugovora.

“Ugovor koji smo potpisali danas je izuzetan i mnogo će nam značiti za budžet. Biće to 600.000 KM na godišnjem nivou. Kompanija m:tel pomaže ne samo sportu, nego i kulturi, nauci, učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama i zaista im se zahvaljujem na podršci”, zaključio je Dodik.

mondo.ba

Leave a Reply