NASTAVLJENA ŠESNAESTOGODIŠNJA TRADICIJA

Osim nastavka trenažnog procesa i takmičenja, pandemija COVID-19 dovela je u pitanje i održavanje sedamaestog po redu Sarajevo Basket Meetinga, najvećeg košarkaškog kampa u BiH. Ublažavanjem mjera i ponovnim pokretanjem svih sportskih aktivnosti, menadžment Spars Realway odlučio je nastaviti šesnaestogodišnju tradiciju, te i u 2020. godini održati košarkaški kamp Sarajevo Basket Meeting.

SARAJEVO BASKET MEETING – NAJVEĆI KOŠARKAŠKI KAMP U BIH, POSTAJE JOŠ VEĆI

U proteklim godinama Sarajevo Basket Meeting razvio se u najveći košarkaški kamp u Bosni i Hercegovini koji svake godine posjeti stotine košarkaša i košarkaškica iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Sporazumom o poslovno – tehničkoj saradnji između KK Realway i OKK Spars Sarajevo Basket Meeting ima priliku postati još veći imajući u vidu da baza članova Spars Realway broji preko 1300 košarkaša i košarkašica. Uzimajući u obzir činjenicu o impresivnoj listi zajedničkih prijateljskih klubova, po trenutnim predviđanjima Sarajevo Basket Meeting održati će se u četiri smjene i brojati više od 350 polaznika.

BROJNA IZNENAĐENJA, GOSTI I NAGRADE

Šesnaest godina održavanja Sarajevo Basket Meetinga učinilo je da sportsko – rekreativni centar u Šabićima na Bjelašnici posjete najeminentnije sportske ličnosti Bosne i Hercegovine poput: Mirze Teletovića, Samira Avdića, Edina Džeke… Svako izdanje Sarajevo Basket Meetinga donijelo je sebi specifične tematske nagrade, kao i iznenađenja za sve polaznike.

Sedamnaesto izdanje Sarajevo Basket Meetinga također donosi mnoga infrastrukturna i sadržajna unaprjeđenja.

DATUM ODRŽAVANJA, SMJENE I CIJENE

U narednim danima na društvenim mrežama Spars Realway moći ćete pronaći letak sa datumom održavanja svake smjene, zajedno sa cijenama kampa. Pratite naše društvene mreže i informišite se na vrijeme.

 

Odgovori