NBA zvijezda Karl-Anthony Towns u emotivnom videu objavljenom na društvenim mrežama pokušao je, skoro pa kroz suze, objasniti kakva je ozbiljnost pandemije korona virusa.

Towns je poručio da je njegova majka završla u medicinski induciranoj komi zbog posljedica virusa i objasnio je u kakvoj se situaciji nalazi.

“Dijelim svoju priču u nadi da će svi ostati kod kuće. Trebamo više opreme i moramo pomoći medicinskom osoblju na prvim linijama. Hvala liječnicima koji pomažu mojoj mami. Vi ste pravi heroji. Molim za sve nas u ovim teškim vremenima.

Temperatura joj nije padala, pogoršao joj se kašalj i stanje s plućima, raspadala se sve više iz dana u dan. Jednog dana činilo se da je krenulo nabolje, bila je dobro raspoložena i razgovarali smo, ali odjedanput se stanje naglo pogoršalo, mučila se s disanjem… Pokušavao sam je ohrabriti, biti pozitivan, govorio sam joj svakog dana koliko je volim, a ona je meni govorila stvari koje ne želim čuti. Ne mogu opisati koliko je teško mojoj obitelji.

Stavili su je u medicinski induciranu komu i od tada nisam mogao razgovarati s njom, samo primam obavijesti o njenom stanju. Gadno je.

Snimam ovo kako bi ljudi shvatili koliko je ovo ozbiljno. Nemojte virus shvaćati olako, zaštitite svoje obitelji, voljene, prijatelje, sebe, držite socijalnu distancu. Borit ćemo se i pobijediti, moja mama je najjača žena koju poznajem. Volim vas sve”, završio je Towns sa suzama u očima.

SCsport.ba

Odgovori