Srpski košarkaš Nemanja Nedović izabrao je diskutabilan način da se ”osveti” selektoru Aleksandru Đorđeviću, koji ga nije uvrstio u sastav reprezentacije za Svjetsko prvenstvo.

Srbija je juče u četvrtfinalu Mundobasketa poražena od Argentine, a usljed današnje pobjede Francuske nad Amerikom je ostala bez šansi da se kroz turnir u Kini domogne Olimpijskih igara.

Srbi su slovili za jedne od glavnih kandidata za zlato, a ostali su i bez direktne vize za Tokio, pa će za nju morati da se bore preko kvalifikacija narednog ljeta, što je iskoristio Nedović za sarkastičan post na Twitteru: ”Kad su kvalifikacije?”

Nedovićev post je izazvao reakcije navijača, od kojih ga je jedan nazvao perfidnim, na šta je bek Armani Milana odgovorio:

“Šta je perfidno legendo? Moram da se ženim”.

Takođe, ljudi su komentarisali kako to ne bi trebalo da ga zanima jer se neće naći na spisku, na šta je on napisao da “pita za drugara”.

Nedovićevi igrački kvaliteti bi definitivno poslužili Srbiji u Kini, ali je ovom nezrelim potezom 28-godišnji košarkaš pokazao da je Đorđević možda bio u pravu kada ga nije uvrstio u sastav za smotru najboljih svjetskih reprezentacija.

fosmedia.me

foto: Kurir

Leave a Reply