Bruklin Netsi će ove jeseni angažovati neku iz kruga NBA zvijezda, kako bi se kompletirao tim za napad na titulu najjače lige svijeta, nakon dovođenja Kevina Djurenta i Kajrija Irvinga.

Po saznanjima američke televizije ESPN, skoro sigurno klub će napustiti Keris Levert, koji je u završnici sezone za nama bio glavna ofanzivna opcija i predvodio tim do sedmog mjesta na Istoku. U klubu smatraju da Levert ne može imati značajnu ulogu kada e od povreda oporavi Irving.

Levert, koji je bilježio 25 poena i 6,7 asistencija po meču u završnici sezone, je interesantan za trejd brojnim klubovima. Za njega bi Bruklin mogao dobiti iskusnog Džrua Holideja, Viktora Oladipa iz Indijane – ili čak Bredlija Bila iz Vašingtona.

U timu su već odlični bek Spenser Dinvidi i centar Deandre Džordan, jedan od najboljih visokih igrača NBA kada je odbrana u pitanju. Djurent želi da 2021. osvoji treću titulu karijere i tako zacementira status jednog od najboljih igrača moderne košarke, nakon oporavka od teške povrede Ahilove tetive.

FOS

Leave a Reply