Naše seniorke su danas imale okupljanje u SD “Obilićevo”. Okupljanje je ispratila i RTRS, kojima se zahvaljujemo na prisustvu i podršci.

Također se zahvaljujemo svim sponzorima koji su podržali naš projekat, gradu Banja Luci, gradonačelniku, Ministarstvu sporta, predsjednici RS. Zahvaljujemo se piceriji “Verdi” koja nam je takođe pružila podršku i ugostila nas poslije našeg okupljanja, saopštili su iz banjalučkog kluba.

“Pozdravio bih sve košarkašice i stručni štab, poželio mnogo sreće i zdravlja u predstojećoj sezoni. Uspjeh nije u pobjedi, već u istrajnosti. Uprava će sve učiniti da obezbijedi sve uslove za rad, a od vas očekujem profesionalan odnos, dobru atmosferu, zalaganje na terenu i rezultat će doći. Naglasio bih da klub slavi 50. godina postojanja i da nam je cilj titula BiH i Kup BiH. Postoji stara izreka: “Svaka tvrđava je osvojiva, zavisno od osvajača. ” – izjavio je predsjednik kluba Luka Lugonja.

“Imam ekipu koja je mlada, ambiciozna, potentna. Oduševila me je njihova energija I pozitivnost na samom okupljanju. Presrećna sam sa selekcijom koja je napravljena. Imamo ogroman prostor za napredak i meni kao mladom treneru to daje veliku motivaciju za rad. Već smo dogovorili kakav nam je plan i program, kako će sve da izgleda. Šta da vam kažem, sem da smo spremni da ispusujemo istoriju. “- dodala je novi trener Dragana Svitlica.

N.S.

Odgovori