“Za predsjednika je izabran Mladen Petrović, potpredsjednik Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Miodrag Stojanović, sportski direktor Vladimir Vulović, a direktor marketinga Vladimir Savić. Izabrani su i novi članovi Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora, kao i Disciplinska komisija. Kada je riječ o trenerskom kadru, na mjestu koordinatora za mlađe selekcije ostaje Igor Mihajlović, a povjerenje je ponovo ukazano i treneru prvog tima Vladimiru Radovanoviću”, rečeno je za NoviGlas iz KK “Radnik”.

Interesantno je da kompletno novoizabrano rukovodstvo čine nekadašnji košarkaši, a većina njih nosila je upravo “Radnikov” dres.

“Ciljevi kluba u narednom periodu su omasovljenje i pojačan stručni rad s mlađim kategorijama, poboljšanje klupske infrastrukture i što bolji plasman u svim takmičarskim selekcijama. Da bi se postigao što kvalitetniji razvoj mladih košarkaša, KK “Radnik” je već uspostavio saradnju sa Omladinskim košarkaškim klubom “Koš” iz Bijeljine i Košarkaškim klubom “Igokea” iz Laktaša. Ambicije seniorskog tima “Radnika”, je da se klub plasira u Premijer ligu i postane stabilan učesnik najvišeg ranga takmičenja u BiH”, istakli su iz uprave bijeljinskog “Radnika”.

NoviGlas

Leave a Reply