Brooklyn Netsi posljednji su u nizu franšiza koje otkrivaju dresove za sezonu 2020./21. Mnogima omiljen dizajn, hrvatskim košarkaškim zaljubljenicima svakako je i najprepoznatljiviji jer takvog je na sebe, prebacivši se iz Portland Trail Blazersa u New Jersey, nosio i Dražen Petrović.

Dresovima Netsi ispunjavaju želje svojih fanova kojima je baš dizajn iz sezone 1990./91. omiljen među franšizinim garniturama. Navedena promjena znači i da se franšiza preseljena u Brooklyn vraća plavoj i crvenoj boji koje je posljednji put nosila kad je sjedište imala u New Jerseyju.

Kombinirajući akcije nekadašnje momčadi s ovom aktualnom Netsi, nikako bez razloga, svoj video-zapis najave novoga dresa, a to nam je baš genijalno, započinju s Draženom Petrovićem.

Neprežaljeni vođa hrvatske košarkaške reprezentacije i 27 godina nakon pogibije nezaboravno je lice i jedno od zaštitnih franšize koju je iz večeri u večer predvodio svojim igrama, a njegov dres s brojem 3 krasi svod dvorane u kojoj Netsi igraju domaće utakmice.

Te će boje s njegova dresa sada biti usklađene s bojama igrača koji će nastupati ispod njega. Nesumnjivo će zbog toga oni biti i dodatno motivirani, prenosi Telesport.

sibenik.in

Leave a Reply