Amar Nuhodžić, sin ministra Unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, pljuvao je igrače Crvene zvezde prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrijavanja za sinoćnji meč protiv Budućnost Volija.

Na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama vidi se kako mlađi Nuhodžić ulazi na teren, vjerovatno iz prvog ili drugog reda sjedišta, koji su tik uz parket, i pljuje gostujuće igrače.

On je, i pored toga, ostao u “Morači” i gledao meč jer niko od nadležnih nije reagovao ni na njegovo niti na slično ponašanje drugih gledalaca…

Uslijedio je i odgovor Nuhodžića.

Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, negirao je da je pljuvao igrače Crvene zvezde po njihovom izlasku na parket Sportskog centra “Morača” u finalnoj utakmici ABA lige u Podgorici.

“Istina je da sam uvijek na stolicama do tunela i da svaku utakmicu bodrim klub strastveno i emotivno kao i posljednji put, ali isto tako ne mogu da ostanem imun na uvrede i komentare bez osnova, jer niti mi kućno vaspitanje dozvoljava, niti bih ikad, kao bivši sportista, takav ispad sebi dozvolio”, kazao je Nuhodžić za “Vijesti”.

“Ukoliko se neko našao uvrijeđen, upućujem moje iskreno sportsko izvinjenje. A da navijam i da ću navijati za svoj klub – to uvijek, ali sportski, kao i do sad”, zaključio je on u reagovanju.

vijesti.me

PODIJELI

Komentariši