Košarkaši našeg prvaka večeras u utakmici sa prvoplasiranim Borcem u Čačku najvjerovatnije rješavaju svoju sudbinu što se tiče plasmana u play-off. Mogu li izabranici Hrvoja Vlašića do čuda…

Hrvoje Vlašić, trener Širokog:

“Gosti smo vodeće momčadi u ligi koja je vrlo dominantno odradila dosada natjecanje u ABA ligi 2. Borac nas je jedini pobijedio u našoj dvorani u Širokom. Igraju stvarno dobro, i želio bih da im pokušamo pružiti što bolji otpor. Nismo bili kompletni u ovoj pauzi jer su nam falili reprezentativci, a i imali smo problema sa virozama. Ali bez obzira na sve objektivne probleme dati ćemo svoj maksimum da odigramo dobru utakmicu protiv favoriziranog Borca“.

Mile Čović, igrač Širokog:

“Ulazimo u završnu fazu regularnog dijela ABA lige 2 i teško gostovanje u Čačku kod Borca nam dolazi u dosta nezgodnom trenutku zbog same važnosti utakmice. Nakon reprezentativnih obveza i odličnih utakmica u reprezentaciji Hrvatske našeg nositelja Matea Drežnjaka i našeg kapetana Jure Zupca koji je bio u BiH reprezentaciji, oni bi se trebali priključiti nama pred samu utakmicu, ali nas ostale igrače je trener dobro pripremio i mi smo dobro odradili ovu stanku. Borac je odlična momčad i sigurno da će biti teška utakmica pogotovo jer oni igraju na domaćem terenu, ali dati ćemo sve od sebe da ih pokušamo iznenaditi“.

V.B.

Odgovori