Seniori KK Realway su odigrali utakmicu 13. kola A2 lige protiv ekipe KK Gen. Gosti su ostvarili pobjedu rezultatom 53:70.

Prvotimci našeg kluba su zabilježili treći poraz u dosadašnjem dijelu sezone uz deset zabilježenih pobjeda. U posljednjem kolu ćemo imati šansu za plasman u play off, na gostovanju u Travniku.

U večerašnjoj utakmici protiv KK Gen uspjeli smo kao domaćini napraviti sjajnu atmosferu. Tribine su bile pune. Članovi škole košarke našeg kluba i selekcija, roditelji i prijatelji kluba tokom čitave utakmice su pružali podršku našim momcima koji su ostavili srce na terenu i dali svoj maksimum.

U sklopu organizacije ove utakmice upriličena je i dodjela nagrada sretnim dobitnicima nagradne igre, a također su i posjetioci imali priliku da se takmiče u slobodnim bacanjima i osvoje nagrade.

Naš klub će kao i danas nastaviti da na najbolji način organizuje i pruži podršku našim članovima u svim kategorijama, od škole košarke, preko omladinskih selekcija do seniora. Izuzetno nam je važno da zajedno sa roditeljima, ali i svima onima koji vole košarku, damo do znanja mladim košarkašima da pratimo i cijenimo njihov vrijedan rad i trud. Zahvaljujemo se svima koji su to danas učinili svojim prisustvom!

KK Real Way

PODIJELI

Komentariši