Na tradicionalnom predsezonskom susretu ABA lige 2, timovi su razgovarali o neophodnim stvarima kako bi sezona u ABA ligi 2 bila uspješna.

Zajednica je održala sastanak u Zagrebu uoči treće sezone, sa ciljem da se pripremi sve što je potrebno kako bi se u narednoj sezoni napravio iskorak dalje.

Klubovi koji su učestvovali izrazili su zadovoljstvo nivoom organizacije takmičenja u prethodnoj sezoni i činjenicom da je kvalitet košarke svake godine sve bolji, a takođe nisu sakrivali velika očekivanja pred start sezone 2019/2020.

Nakon završetka susreta koji se odigrao u izuzetno kostruktivnoj atmosferi, jasno je da su svi spremni za novu uzbudljivu sezonu ABA lige 2, u kojoj će šampion obezbjediti mjesto u ABA ligi, dok će finalista steći šansu da preko kvalifikacija dođe u ABA ligu.

Sezona u kojoj će se novopridošli Novi Pazar, Sloboda i Široki pridružiti klubovima koji su prethodne sezone bili članovi ABA lige 2 – Borac Čačak, Dinamik, Helios, Lovćen, Mzt Skoplje, Rogaška, Spars, Split i Sutjeska počet će 2. oktobra 2019. godine

K.L.

 

Odgovori