Ognjen Kuzmić košarkaš Real Madrida želi da u svom rodnom gradu Doboju pomogne u što boljem razvoju košarke.

Tim povodom prenosimo vam njegovo pismo u cijelosti.

Moja velika želja postaje stvarnost.

Povratak tamo gdje je sve počelo. Moja karijera počela je u Doboju, zbog svega toga moja je želja da još neki dječak ili djevojčica počnu da igraju košarku u Doboju. Moj trener sa početka igračkih dana Željko Babić i ja , želimo da djeca imaju tu mogućnost dobrog treninga, jer sve počinje na treningu,dvorani uz loptu i koš. Košarkaški klub Best ima viziju da Doboj bude na svjetskoj košarkaškoj mapi poznat svima.

Uz moju podršku i pomoć uz dobar i kvalitetan rad pod nadzorom, kvalitetan plan i program koji smo skupa uradili trener Babić i ja, na sigurnom smo putu da će iz Doboja da poteknu još mnogi košarkaški reprezentativci, igrači koji će sa ponosom da prezentuju naš klub, grad i državu. Želimo da stvorimo uslove za djecu koja treniraju po uzoru na klubove za koje sam igrao u Americi i Evropi. Svako dijete će imati priliku da ostvari svoje snove i dobije najbolji tretman da imaju kvalitetne treninge, kao i uslove na treninzima koje imaju najbolje ekipe na svijetu. Zdravlje djece i njihov razvoj će pratiti najbolji stručnjaci iz tih oblasti i naši prijatelji kluba koji su prepoznali u ovom projektu našu veliku želju i posvećenost djeci i njihovom razvoju. Utakmice, turniri i vlastiti košarkaški kamp za naše članove gdje će da rade istaknuti košarkaški treneri i stručnjaci iz raznih oblasti vezanih za sport za svakog našeg člana su obezbjeđeni. Ovim putem ja pozivam roditelje, djecu, krenite sa nama skupa u nešto novo u Doboju i cijelom regionu.

Potencijalni i sponzori hajde da skupa obezbjedimo i pružimo djeci mogućnost zdravog načina života jer oni to zaslužuju i oni su naša snaga, njihov osmijeh zadovoljstva je najbolja stvar koju možemo skupa da obezbjedimo.

Vidimo se uskoro na treningu u našem Doboju ! Vaš OGNJEN KUZMIĆ i Košarkaški klub BEST ! “

PODIJELI

Komentariši