Američki mediji saopštili su danas da je vlasnici jednog yoga studija u Newport Beachu u Kaliforniji optužili su bivšeg NBA košarkaša Denisa Rodmana da je zajedno sa još nekoliko osoba učestvovao u pljački ovog studija iz kojeg su otuđili kristale ametista vrijedne nekoliko hiljada dolara. Naime, jedna od vlasnica ovog studija koja se za vrijeme pljačke nalazila u svom objektu, ispričala je kako su osoba, koju je kasnije identificirala kao Denisa Rodmana, još jedan muškarac i jedna nepoznata žena, ušli u njenu radnju i iz nje ukrali jedan kamen vrijedan dvije i po hiljade dolara, dok su drugi kamen u pokušaju krađe razbili, čime je načinjena šteta od preko 5 hiljada dolara.

Za to vrijeme, jedan od vlasnika studija Ali shah bio je kod svoje kuće gdje je putem video nadzora uživo pratio pljačku, a tek kada je posumnjao da se nešto događa, pozvao je policiju, nakon čega se uputio ka svojoj radnji.

Došavši na lice mjesta zatekli su samo radnicu koju su pljačkaši uspjeli prevariti, dok su Rodman i njegovi saradnici već bili daleko od mjesta zločina. Problematični košarkaš još uvijek se nije oglasio povodom ovog događaja.

PODIJELI

Komentariši