Košarkaši HKK Zrinjski u četvrtak započinju novu sezonu utakmicom protiv Dynamica na domaćem terenu u okviru 2 ABA Lige.

Plemići u ovoj sezoni brane naslov prvaka BiH, ali i čast BiH u međunarodnom natjecanju. Da HKK Zrinjski misli ozbiljno pokazuje odličan roster za ovu sezonu, a dolazak Aleksandra Todorovića pokazao se kao jedan od najboljih poteza.

U pripremnom periodu Todorović je pokazao da se radi o vrsnom igraču koji će u ovoj sezoni biti jedan od nositelja igre Plemića. U razgovoru za portal hercegovina.info istakao je da Zrinjski ove sezone želi odbraniti titulu, te da su u gradu i klubu osjeća odlično.

Za početak nam reci kako se osjećaš u Mostaru?

“Osjećam se odlično i za sada je sve dobro. Zadovoljan sam sa suigračima, trenerima i upravom kluba. Mostar kao grad je odličan i sve je u najboljem redu”.

Pripremne utakmice pokazale su da ćeš biti veliko pojačanje Zrinjskom?

“Ne bih ja to još tako govorio, jer prave utakmice tek predstoje. Pripremne utakmice su jedno, a one za bodove nešto sasvim drugo. Ja se nadam da ću ponoviti dobre igre iz preprema, a da će HKK Zrinjski dobiti sve utakmice kući, te pokušati uhvatiti što više pobjeda na gostovanjima”.

U četvrtak započinje 2 ABA Liga. Dobro si upoznat s tim natjecanjem, pa kako procjenjuješ šanse Zrinjskog u ovoj sezoni?

“Ja mislim da realno možemo biti među četiri prve momčadi, a poslije toga kada se uđe u razigravanje sve je moguće”.

U domaćem prvenstvu HKK Zrinjski brani titulu prvaka?

“Da Zrinjski brani titulu i ove godine želimo isto, Igokea se dosta pojačala u odnosu na prošlu godinu, ali mislim da realno imamo dobre šanse da obranimo titulu”.

U prošloj sezoni tražila se karta više za utakmice Zrinjskog. Hoće li i ove godine biti tako?

“Iskreno se nadam da hoće i ja bih pozvao navijače da dođu u što većem broju na naše utakmice i da nas podrže. Čuo sam da je prošlu sezonu bilo odlično navijanje i još jednom pozivam navijače da se takva atmosfera opet ponovi na utakmicama HKK Zrinjski”.

Tekst i photo:hercegovina.info

Odgovori