Trener Igokee, Aleksandar Trifunović, oporavlja se još uvijek od moždanog udara kojeg je doživio 16. septembra. On je tada prebačen na Univerzitetsko- klinički centar u Banja Luku, a poslije toga je otišao u Beograd, gdje se i sada nalazi na liječenju.

Kako je potvrdio sportski direktor Igokee, Vuk Radivojević, Aleksandar Trifunović će od četvrtog kola ABA lige i utakmice sa sa FMP-om u Železniku biti uz ekipu, ali još uvijek neće voditi utakmice, već će to i dalje raditi Marko Barać i Žarko Milaković.

– Trifunović se nalazi u Beogradu i oporavak ide prema planu. Mislili smo da će stići na utakmicu u Laktaše narednog vikenda, ali smo na preporuku ljekara odlučili da sačekamo još malo da u potpunosti završi terapije i maksimalno se oporavi. Kada budemo gostovali u Železniku pridružiće se ekipi i utakmicu gledati sa strane zajedno sa mnom, jer po preporuci ljekara želimo da on postepeno preuzima obaveze tako da ne želimo žuriti jer je njegovo zdravlje najbitnije, rekao je Vuk Radivojević.

Radivojević je potvrdio da će poslije te utakmice Trifunović krenuti sa ekipom u Laktaše, radiće sa njom, ali neće još voditi utakmice. Kada će i to početi znaće se u dogledno vrijeme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here