Trifunović je stabilno”, potvrdio je za MONDO Vlado Đajić, direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske, a crveno-bijeli su se oglasili saopštenjem na klupskom sajtu pružajući podršku svom nekadašnjem kapitenu i treneru.

“Crvena zvezda je klub u kome je popularni Trifa ostavio neizbrisiv trag. Aleksandar Trifunović je hospitalizovan i oporavlja se na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i njegovo stanje koje prate doktori je trenutno stabilno. Zvezda želi brz oporavak i povratak na klupu Igokee našem Trifi, i ovom prilikom se zahvaljuje ljekarskom timu koji vodi računa o njegovom zdravstvenom stanju”, navedeno je u saopštenju crveno-bijelih.

Zahvalnost su izrazili i svima koji su kontaktirali beogradski klub s ciljem da se raspitaju o Trifunovićevom zdravlju i požele mu brz oporavak.

Podršku i želju za brzim oporavkom uputila je i ABA liga.

“Glavni trener Igokee Aleksandar Trifunović trenutno se nalazi pred svojom najvažnijom utakmicom. Porodica ABA lige želi mu uspješan oporavak i što prije vraćanje na košarkaške terene”, saopštila je ABA liga na Tviteru.

Podršku Trifunoviću putem svoje službene stranice uputio je i KK Zadar, gdje Trifunović igrao.

Mondo.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here