Željko Obradović je svoj prvi trenerski posao imao u KK Partizan i sa njima je 1992. godine bio šampion Evrope.

Tada je uz sebe imao legendarnog Aleksandra Nikolića, a u posljednje vrijeme se intenzivno govori o njegovom povratku u crno-bele.

“Ideja je da se vratim, samo da vidim da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović. Desile su se neke privatne stvari, kovid, ali odmorio sam se, napunio sam baterije… Meni je važno da to bude vezano za motivaciju. Motiv znači da ste predani, a ako niste predani i spremni da radite, onda bolje ne ulaziti u priču”, kaže Obradović za N1.

Potom je, upitan za potencijalan povratak u Partizan, dodao:

“Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gdje sam počeo, tu sam proveo najljepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje… Ljudi će uvijek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim donijeti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čovjeka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja poslije toga sjednem sa ljudima. Ako sam uspio da procijenim da mi je interesantno, sjednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znat ćemo za dvadesetak dana”, dodao je Obradović.

N1

Leave a Reply