Mostar i ŽKK Zrinjski 2010 domaćini su jednog od 1/2 turnira juniorskog državnog prvenstva KS BIH za juniorke. To je velika čast i za klub i za grad, odnosno bila bi čast za bilo koji grad koji se ne zove Mostar.

Prvenstveno zahvaljujući pojedincima, prijateljima kluba, poduzetnicima odnosno istinskim prijateljima kluba Plemkinje su u mogućnosti organizirati ovo domaćinstvo.

Dobri rezultati vode u velike financijske troškove na koje malo tko reagira, pogotovo ne u našem gradu.

U prodaju su puštene članske iskaznice kojima pokušavaju pokriti financijske troškove za sve selekcije i aktivnosti kluba.

Probaj ovo i psorijaza će nestati u 24 sata
ŽKK Zrinjski 2010 jedina je ekipa u BiH koja je izborila svoje mjesto na državnim natjecanjima sa sve 3 selekcije što je veliki uspjeh kluba, trenerica i djevojaka ali i ogroman uspjeh za Grad Mostar.

Plemkinje su 6 uzastopnih vikenda u punom pogonu, a sezona nije ni krenula. Ovoliko događaja i ovoliko uspjeha Plemkinja zaslužuju bar malo pomoći od grada i lokalne sredine. Umjesto da ih se čuva kao malo vode na dlanu, prema njima se ponaša kao komadu leda na jakom mostarskom suncu.

Za one koji se prave da ne vide i da ne znaju ponavljamo:

27.-29.09. X Međunarodni košarkaški turnir Ladies Cup koji je okupio 200 djevojčica i košarkaških djelatnika u Mostaru na 3 dana.

03.-05.09. 1/2 kadetsko državno prvenstvo KS BIH na koje su se Plemkinje plasirale i ušle u finalni turnir te osigurale medalju.

10.-12.09. Organizatori 1/2 državnog turnira KS BIH za juniorke u kojoj kao domaćini snose sve troškove natjecanja

17.-18.09. Međunarodni seniorski turnir u Grazu (Austrija), za koji je potrebno osigurati troškove puta, smještaja i sve potrebno za covid protokol, testovi, punomoći i ostalo.

24.-26. 09. Finalni državni turniri za kadetkinje a moguće i juniorke. (Smještaj/prijevoz)

01.-03.10. Finalni Waba U15 turnir u Poreču (prijevoz, smještaj, zajednički troškovi turnira).

Sredina listopada nova sezona tek počinje za Plemkinje, pa vrijeme je da se našim košarkašima pruži ruka pomoći koju zaslužuju igrama i uspjesima na parketima širom države, a i puno šire.

Hercegovina.IN

Leave a Reply