Ognjen Kuzmić otkrio je  kako je “kumovao“ povratku Čarlsa Dženkinsa u Crvenu zvezdu i kojom pjesmom dočekuje svog bivšeg i budućeg saigrača.Ističe da jedva čeka da ponovo zaigra sa Dženkinsom i najavljuje da će ponovo da bude 2di-džej“ na putu do treninga, istakao je za mondo.ba.

“Naravno da će opet biti muzike. Brata Đenku čekam sa onom našom ‘Ti za ljubav nisi rođena’, pa vidjeli ste da ju obožava (smijeh)“, rekao je Kuzmić.

“Mi smo non-stop bili na vezi, tako da njegov dolazak za mene nije bio iznenađenje. Drago mi je i zbog mene i zbog ekipe i svega. Svi znamo koliko njega vole u Beogradu i koliko on voli klub i Beograd. Da mu je loše ne bi se vraćao“, dodao je Kuzmić.

Otkrio da je možda i on malo „kumovao“ povratku Dženkinsa u Crvenu zvezdu.

“Pričali smo o povratku u Boegradu, Đenka je bio kod mene u Madridu, oni su zavšrili nešto ranije sezonu pa je došao kod mene u Madrid. Razgovarali smo i tada mi je rekao da je 90 odsto da se vraća u Zvezdu. Ja sam odluku donio još ranije i kada smo razgovarali rekao sam mu ‘Idemo zajedno, ako i ti već hoćeš, nema šta da se lomiš više. Idemo zajedno i gotovo’“, otkrio je Kuzmić.

mondo.ba

Komentariši