Košarkašice Budućnost Bemaxa jutros su obavile ljekarske preglede, a večeras su u “Bemax Areni” odradile i prvi trening, čime su počele pripreme za novu sezonu.

“Plave” su počele sa radom bez šefa stručnog štaba Vladana Radovića, koji je selektor ženske kadetske reprezentacije, koja u Sofiji igra B prvenstvo Evrope, dok su sa muškom seniorskom reprezentacijom u Kini kondicioni trener Milovan Ljubojević i fizioterapeut Petar Stojović, tako da će prvih dana “vučice” trenirati pod vođstvom Smiljane Mice Milatović.

Na prvom treningu bilo je 14 igračica, među kojima su pojačanja iz Crvene zvezde Mina Đorđević i Aleksandra Katanić, te Patricia Bura, koja se vratila nakon pauze zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Na prvom treningu bile su još Nikolina Babić, Nikolina Džebo, Anđelika Mitrašinović, crnogorske reprezentativke Anđela Bigović, Dragana Živković, Violeta Lazarević i Milena Jakšić, te mlade igračice koje su nastupale minule sezone za Lovćen Bemax Almedina Ahmić, Maja Bigović, Zorana Radonjić i Anastasija Drobnjak, dok će se timu nakon obaveza sa kadetskom selekcijom priključiti i Marija Leković.

Igračicama je uspješan rad poželio direktor kluba Zoran Vujičić, uz uvjerenje da će Budućnost Bemax imati uspješnu sezonu.

Leave a Reply