Bayern je većim dijelom utakmice vodio protiv Albe Berlin. U jednom trenutku su imali i +12, ali na kraju su to ispustili i otišlo se u produžetke. Bavarci su u produžetku uspjeli sa poenom razlike (76:77) dobiti meč i ovo im je bio drugi uzastopni trijumf u Euroligi.

Vladimir Lučić je ubacio 19 poena, a 17 je dodao Greg Monroe. Nihad Đedović je imao učinak od sedam poena, četiri skoka i dvije asistencije. Makai Mason je kod domaćih ubacio 17 poena,a pratio ga je Rokas Giedratis sa 15 poena.

Nakon produžetaka slavio je i Olympiakos protiv Khimkija (109:98). Grčki tim je imao prednost većim dijelom utsakmice, a onda je u četvrtoj dionici ruski klub došao u vodstvo, a devet poena prednosti uspio je prokockati u finišu i otišlo se u produžetke. U produžetku Khikmi je ubacio samo dva poena, a domaći čak 13.

Shved je ubacio 36 poena, ali to nije bilo dovoljno Khimkiju. Pratio ga je Jeremy Evans sa 17 i Devin Booker sa 12 poena. U pobjedničkom timu najraspoloženiji bio je Georgios Printezis sa 26 poena, a po 18 su sodali Vassilis Spanoulis i Kostas Papanikolaou.

Izvor: Sport centar

Foto:Euroleague

Odgovori