Poslije sinoćnjeg poraza Širokog u Zenici kontaktirali smo Josipa Bilinovca, najboljeg ovosezonskog igrača ekipe iz Širokog Brijega.

“Svi su mislili da Čelik nema šanse protiv nas, ali vidite da u sportu nema nekih pravila. Ja bih čestitao ekipi Čelika na zasluženoj, ali stvarno zasluženoj pobjedi. Imali su nekih problema poslijednjih dana, ali su se odlično pripremili i odigrali odličnu utakmicu.” izjavio je Bilinovac.

Na pitanje da li su igrači Širokog možda potcijenili ekipu Čelika odgovorio je sljedeće:

“Ne bih rekao da smo ih potcijenili, jednostavno često loše uđemo u utakmicu i to nam se dešava već drugu utakmicu zaredom. Jednom smo uspjeli to anulirati, ali drugi put nam se to obilo o glavu. Teško je stizati rezultat cijelu utakmicu. I onda kad vi hoćete, lopta neće. Stvarno ne može se reći nikome od naših igrača da nije imao želju ili volju, ali sinoć je Čelik zasluženo slavio.”

“Što se tiče mene, meni bi bilo draže da sam ja još lošije odigrao, a da smo mi pobijedili. Nisam ozlijeđen, možda se nakupilo malo umora u ovom ritmu subota-srijeda-subota, ali to i nije baš neka izlika jer su i ostali imali taj ritam.” rekao nam je o svojoj nešto slabijoj utakmici.

Na kraju je prokomentarisao odličnu utakmicu bivšeg saigrača iz Širokog Ivana Opačka:

“Za Ivana nemam potrebu trošiti puno riječi. Poznajem ga dobro, igrali smo skupa i on je već davno dokazao svoju kvalitetu, a sinoć je to samo po već tko zna koji put potvrdio.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here