Bojan Bogdanović, košarkaš Netsa i hrvatske reprezentacije, izjavio je da blagu prednost u velikom finalu plej-ofa NBA lige daje Clivlendu, prije svega zbog Lebrona Jamesa.

Mostarac je naglasio da je James najbolji košarkaš današnjice i da bi jednog dana volio da zaigra s njim u istom timu, piše Tportal.

“Prije početka plej-ofa bio sam uvjeren da će San Antonio braniti titulu. Nakon što su ispali od LA Clippersa bio sam uvjeren da će Golden State proći do finala. Dajem malu prednost Clivlendu jer u svojim redovima imaju četvorostrukog MVP-a Lebrona Jamesa, a uz to igraju veoma dobru obranu. Naravno, Clivlenda je važan igrač i plejmejker Irving, kojeg muči ozljeda koljena. Ako ćemo iskreno, Lebron je sam, bez Lovea i pomenutog Irvinga, dovukao Cavse do finala preko Chicaga i Atlante, tako da ih može odvesti i do titule”, rekao je Bogdanović i na pitanje da li bi volio da igra sa Jamesom odgovorio:

“Naravno da bih i ja to volio jednoga dana, a ko ne bi”.

Hrvatska je domaćin jednoj od grupa Evrobasketa, a on smatra da njegova reprezentacija može to da iskoristi.

“Ako nas navijači budu nosili, možemo i do prvog mjesta u skupini, koje nam, uvjetno rečeno, nudi nešto lakše protivnike u drugoj fazi. Naravno, neće nam biti lako protiv Slovenije i Grčke, a ako se sve poklopi, mislim da možemo daleko. Uz Srbiju i Litvu, u krugu smo onih koji mogu iznenaditi favorite, kao što su Španjolska, Francuska i recimo Njemačka, ako budu kompletni, sa svojim NBA igračima”, kazao je hrvatski košarkaš.

PODIJELI

Komentariši