Najbolji igrač Houston Rocketsa James Harden kaže da je Giannis Antetokounmpo igrao odlično prošle sezone, ali i dalje za sebe misli da je zaslužio MVP priznanje.

Mediji jednostavno imaju neke timove na koje su koncentrirani, to svi znamo i to je tako. Imate čovjeka čiji je tim bio 14. u jednom trenutku, na kraju završio kao četvrti, uz sve što se događalo i brojne ozljede… Čovek koji je u 32 utakmice u nizu davao 30+ poena, osam 50+ utakmica i dvije utakmice sa 60+ poena u cijeloj sezoni… I sva pažnja je na Giannisu Antetokounmpu. Nema šanse“, rekao je Harden u intervjuu za GQ i dodao:

“Onda sam morao vidjeti što je to što mogu sljedeće sezone uraditi bolje. Ne mogu se duriti i biti ljut, taj dečko iza sebe ima nevjerojatnu sezonu, baš kao i njegova momčad. Ali stvari koje sam ja radio su legendarne – za 10-15 godina će ljudi to gledati i pitati se je li to moguće… Takve stvari su se događale u Karimovo vrijeme. Ali sretan sam, imamo timski cilj da osvojimo titulu i spreman sam za novu sezonu“.

Harden je prošle godine prosječno bilježio 36,1 poen po susretu, a Rocketsi su ostvarili 53 pobjede i ispali u drugom krugu playoffa od Golden Statea.

Sportklub.hr/GQ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here